VillaKeizersKroon

VillaKeizersKroon is een woon-zorgorganisatie gericht op oudere mensen met een vorm van dementie en de steeds groter wordende groep jong dementerenden. Het uitgangspunt van VillaKeizersKroon is om de mensen met een geheugenprobleem op een waardige manier in het dagelijks leven te laten staan, hun huiselijkheid en geborgenheid ín veiligheid te bieden.

Kenmerken

De zorgvilla in Zuid-Limburg  beschikt over een totaal van 11 appartementen.  Hiervan zijn er 10 gereserveerd voor vaste gasten en is er 1 appartement gereserveerd voor loges. Iedere gast huurt hier zijn eigen appartement met apart woon- en slaapkamer, pantry en eigen badkamer. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van de gezamenlijke ruimten, zoals tuin-terras, leefkeuken, lounge en therapieruimte/badcentrum.

in de mooie woon- en leefomgeving is er veel te beleven. Zo kunt u gebruik kunnen maken van verschillende faciliteiten; denk hierbij aan een boodschap bij de bakker, het terras om de hoek en wandelen in het park.

Zorg

Bij VillaKeizersKroon is er 24 uur per dag verzorging aanwezig. De gediplomeerde medewerkers hebben veel ervaring en helpen u graag. In principe kan VillaKeizersKroon u in zo goed als alle zorgbehoeftes voorzien. Dit betekend dat men hier permanent kan blijven wonen ook als de vraag naar zorg toeneemt. Indien nodig kan er ook een huisarts, fysiotherapeut, of dergelijke bij u langs komen. Het medisch centrum Serveren ligt op steenworp afstand.

VillaKeizersKroon - Verblijven met Zorg

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Severenstraat 110 - 6225 AR Maastricht-Amby

GPS:

50.8619812, 5.727462899999978

Telephone:
Contact Owner