Over Verblijven met Zorg…

Het aanbod van zorgvilla’s, zorgresidenties en zorghotels is de laatste jaren enorm gestegen. Elk met zijn specifieke kwaliteiten en zorgverlening. Het vinden van een verblijf met zorg dat echt bij u past is er niet makkelijker op geworden.

Verblijvenmetzorg.nl heeft daarom een overzicht samengesteld van het aanbod in binnen en buitenland. Op onze website vindt u verblijven met zorg geschikt voor tijdelijk verblijf, revalidatie, permanent verblijf en vakantie.

Op de pagina van de zorgverleners vindt u naast de contactgegevens uitgebreide informatie. Over onder ander de faciliteiten, de ligging van het verblijf, soorten zorg en de verschillende mogelijkheden. Ook vindt u hier recensies en beoordelingen van gasten die u al voor zijn gegaan. Op deze manier hopen wij de keuze voor het juiste verblijf te vereenvoudigen.

Wij streven er naar om een zo compleet mogelijk overzicht voor u samen te stellen van de beste verblijven met zorg in binnen en buitenland. Verder blijven wij constant bezig om onze dienstverlening te verbeteren.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Verblijvenmetzorg.nl dan kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier. Wij zullen alle berichten altijd binnen 24 uur beantwoorden.

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van Verblijvenmetzorg.nl? Volg ons dan op: Twitter, Facebook en Google+
twitter facebook googleplus