Villa Hooghe Heide

Villa Hooghe Heide is een gastvrij kleinschalig particulier alternatief voor een verzorgingshuis, waar 24 uur per dag professionele verpleegkundige zorg aanwezig is. De in Amersfoort gevestigde villa beschikt over 21 ruime studio’s en is van alle gemakken voorzien. U kunt hier terecht voor zowel tijdelijk verblijf als permanent wonen met intensieve zorg.

Kenmerken

Huiselijk leven met respectvolle zorg staat bij Villa Hooghe Heide centraal. Dit kenmerkt zich vooral door de persoonlijke aandacht. Zo heeft u de mogelijkheid zich thuis te voelen in een situatie waar u niet meer in uw vertrouwde omgeving verblijft. De kleinschaligheid, flexibiliteit en persoonlijke aandacht voor de bewoner biedt ondersteuning voor kwaliteit van leven.

Villa Hooghe Heide biedt een veilig thuis voor haar bewoners, die erop kunnen vertrouwen dat de zorgbehoefte ingevuld wordt vanuit kennis en kunde met respect voor authenticiteit in een warme, vriendelijke omgeving.

Onder de kap van de Villa bevinden zich, verdeeld over de begane grond, eerste en tweede etage, 21 huur studio’s en appartementen vanaf 38 m2 allen voorzien van eigen sanitaire voorziening en pantry. Een personenlift verbindt de woonetages en het souterrain, waar zich een wellness-center, een ruimte voor fysiotherapie en bewegingsoefening, en overige faciliteiten bevinden.

Om het verblijf in Villa Hooghe Heide zo aangenaam mogelijk te maken is er de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Ook kunt u hierbij denken aan bijvoorbeeld een wandeling, individuele ondersteuning bij activiteiten als muzikale- of kunstzinnige activiteiten, voorlezen van een boek en gedichten, wellness, bewegingsuurtje etc.

Zorg

Villa Hooghe Heide biedt een compleet pakket aan zorg- en dienstverlening. Het team van medewerkers levert (specialistische) verpleegkundige- en persoonlijke verzorging en begeleiding tot en met huishoudelijke hulp. Perfect op úw wensen afgestemd.

Zo werken zij met (gespecialiseerde) verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden in het zorgteam en gastvrouwen / huiskamerbegeleiders en gespecialiseerde begeleiders t.b.v. activiteiten voor de dagelijkse ondersteuning in de algemene ruimten. Al onze medewerkers zijn betrokken en respectvol, hebben kennis van zaken en een gevoel voor hospitality.

Ook werkt Villa Hooghe Heide goed samen met de huisartsen en fysio- en bewegingstherapeuten in de wijk en schakelen specialistische medici- en diensten in als de zorgvraag dit verlangt.

Voor meer informatie en vragen kunt u terecht op www.villahoogheheide.nl

Villa Hooghe Heide - Verblijven met Zorg

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

De Strang 1, 3823 GL Amersfoort

GPS:

52.1877796, 5.400817899999993

Telephone:
Email:

-