Huize Dennehof

Zorgvilla Huize Dennehof is gelegen in de bosrijke omgeving van Driebergen. De villa bestaat uit negen ruime kamers die het domein zijn van even zoveel bewoners. Achter de villa bevindt zich een mooie afgesloten tuin met zitgelegenheid. Huize Dennehof ligt naast De Kraayenbeekerhof, een 6 ha groot landgoed met onder meer een restaurant en een pluktuin. Het landgoed is een geliefd wandelgebied voor bewoners van Huize Dennehof. Karakteristiek voor Huize Dennehof is de kleinschaligheid die onder meer gekenmerkt wordt door het intensieve contact tussen de bewoners en het zorgteam. Het welzijn van de bewoners staat centraal.

Zorg

In Huize Dennehof staat de kwaliteit van zorg hoog in het vaandel. Dat tonen zij door een combinatie van persoonlijke aandacht en deskundige verzorging. Zo kunnen zij 24 uur per dag complexe, intensieve en persoonsgerichte zorg bieden. Met het gekwalificeerde zorgteam bieden zij ouderen 24 uur per dag zorg naar wens. Cliënten met somatische (lichamelijke) of psycho-geriatrische (geestelijke) problemen kunnen zowel op verzorgingshuis- als verpleeghuisniveau verzorging ontvangen.

 

Huize Dennehof - verblijven met zorg  Huize Dennehof - verblijven met zorg 01 Huize Dennehof - verblijven met zorg 03  Huize Dennehof - verblijven met zorg 02

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Diederichslaan 21, 3971 PA Driebergen

GPS:

52.0572517, 5.278256899999974

Telephone:
Contact Owner