Hoeve De Schutsluis

In het prachtige Drentse land ligt de monumentale boerderij Hoeve de Schutsluis. Deze kleinschalige, particuliere woonzorgvoorziening in Havelte is van alle gemakken voorzien. De boerderij beschikt over 12 kamers en is volledig verbouwd om 24 uur per dag zorg op maat te leveren. Zij bieden u verzorgd wonen aan in combinatie met persoonlijke aandacht. U kunt bij Hoeve de Schutsluis terecht voor zowel permanent (langdurend) verblijf als tijdelijk (kort) verblijf.

Kenmerken

De comfortabele ruime kamers zijn voorzien van een aangepaste badkamer met een douche, toilet en wastafel. Ook zijn de kamers standaard uitgerust met een seniorenbed maar wanneer u liever een hoog laag bed wenst is dit natuurlijk ook mogelijk. Voor de tijdelijke gasten die kort verblijven zijn de kamers door ons gemeubileerd en voorzien van TV en telefoon.

De gezamenlijke huiskamer bevindt zich op de begane grond en heeft een prachtig uitzicht op de grote tuin. Hier kunt u terecht voor een lekker kopje koffie of thee. Verder is deze huiskamer voorzien van een fijne open keuken voor het bereiden van maaltijden. Tevens is deze huiskamer de locatie waar dagelijks verschillende dagactiviteiten plaats vinden. Maar als het weer het toelaat kan op verzoek de activiteiten in de grote tuin plaats vinden.

Om het verblijf bij Hoeve de Schutsluis zo aangenaam mogelijk te maken worden er dagelijks verschillende activiteiten georganiseerd. Het zeer gevarieerde aanbod aan activiteiten is er onder andere op gericht om contacten te leggen met andere gasten uit het verblijf. Maar natuurlijk staat ook het lichamelijk en het geestelijk functioneren centraal.

Zorg

Bij Hoeve de Schutsluis staat de zorg centraal. Het zorgteam staat daarom voor u 24 uur per dag klaar om de zorg te leveren die u nodig heeft. Het zorgteam bestaat uit goed opgeleide en zeer gemotiveerde ziekenverzorgenden en verpleegkundigen die er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Geen enkele zorg is het zelfde. Daarom stelt Hoeve de Schutsluis bij aankomst, samen met u een uitgebreid zorgplan samen. Zo weet u zeker dat zorg volledig aansluit bij zorgvraag en voorkeur. Indien gewenst is er ook de mogelijkheid om een logopediste, ergotherapeut of fysiotherapeut in te schakelen.

Hierdoor kunt u terecht bij Hoeve de Schutsluis voor zowel lichte als zeer intensieve zorg zoals: wondverzorging, verpleegtechnische handelingen, hulp bij therapie, leefregels en stimuleren van de zelfredzaamheid, revalidatie en reactivering, begeleiding in probleemsituaties en verpleging, verzorging en ondersteuning in de laatste levensfase

Voor meer informatie of het maken een kennismakingsgesprek kijk op www.hoevedeschutsluis.nl

Hoeve de Schutsluis - verblijven met zorg  Hoeve de Schutsluis - verblijven met zorg 1  Hoeve de Schutsluis - verblijven met zorg 2  Hoeve de Schutsluis - verblijven met zorg 4  Hoeve de Schutsluis - verblijven met zorg 3

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Rijksweg Noordzijde 14, 7971 CX Havelte

GPS:

52.7630175, 6.238714699999946

Telephone:
Email:

-