Rust en ruimte kenmerken de kleinschalige woonzorgvoorziening ECR Sparrenheuvel in Bosch en Duin (gemeente Zeist). Sparrenheuvel heeft twaalf moderne appartementen voor permanente bewoning en twee zorghotelstudio’s voor tijdelijk verblijf. 

Indeling

Een appartement heeft een zitkamer, een slaapkamer, een kitchenette en een aangepaste badkamer met douche en toilet. Enkele appartementen zijn geschikt voor twee personen.

Groen

De vrijstaande villa is omgeven door parkachtig groen. Elk appartement op de begane grond heeft een terras dat uitkomt op de schitterende tuin. Een groot gemeenschappelijk terras grenst aan de gezellige huiskamer, waar bewoners gezamenlijk kunnen eten.  Er zijn ook verschillende leuke activiteiten en evenementen in de omgeving te doen.

Roomservice

Het is ook mogelijk voor roomservice te kiezen en de maaltijden in het eigen appartement te gebruiken. In het nabijgelegen ECR De Horst in Huis ter Heide kunt u heerlijk dineren in het restaurant.

Sauna

Op afspraak zijn een kapper, pedicure en een schoonheidsspecialiste aanwezig. Andere diensten zijn beschikbaar via ECR De Horst, zoals een infrarood sauna, lichttherapie en dagbehandeling- en verzorging.

 Kenmerken:

  • kleinschalig
  • parkachtige omgeving
  • faciliteiten van ECR De Horst beschikbaar
  • ’s avonds dineren
  • roomservice

ecr-sparrenheuvel2

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Baarnseweg 18, 3735MG Bosch en Duin

GPS:

52.1227625, 5.2421326999999565

Telephone:
Email:
Contact Owner