Meerenburgh

De Meerenburgh is sinds 2009 een kleinschalige woonzorgvoorziening in het rustige en fijne Leur, onderdeel van de gemeente Wijchen. Deze grote woonboerderij beschikt over een totaal van 8 zorgstudio’s. Hierdoor bent u bij De Meerenburgh altijd verzekerd van liefdevolle en persoonlijke aandacht en verzorging.  Deze particuliere woonzorgvoorziening is speciaal gericht op senioren met een zorgbehoefte die niet langer thuis kunnen of willen wonen.

Kenmerken

Bent u opzoek naar een kleinschalige woonzorgvoorziening waar persoonlijke aandacht en kwaliteitszorg hoog in het vaandel staat? Dan bent u bij de Meerenburgh aan het juiste adres. Door het vaste team van professionele medewerkers weet u precies waar u aan toe bent.

Verder is de artistieke woonboerderij voorzien van verschillende faciliteiten. Zo beschikt deze over een uitgestrekte tuin van maar liefst twee hectare. Met hierin wandelpaden, een fruitboomgaard, bloementuin en een weide met dieren.

De verschillende studio’s zijn allemaal van hoge kwaliteit. Zo heeft elke zorgstudio een eigen badkamer met douche en toilet en is er een kitchenette met koelkast. Uiteraard is er genoeg ruimte om deze in te richten met uw eigen spullen. Ook is er zelf de mogelijkheid om onder voorwaarden een huisdier mee te nemen.

De Meerenburgh wil ouderen een thuis bieden in een veilige en comfortabele omgeving. Een thuis waar de zorg zich aanpast aan hun wensen, waarden en normen. Liefdevolle persoonlijke zorg en verpleging zijn hier vanzelfsprekend in verweven. Zo houden zij altijd rekening  met ieders persoonlijkheid, leefwijze, levensbeschouwing en voorgeschiedenis. Verder streven zij er naar om de bewoners zo mogelijk de eigen regie in handen te laten houden. En op deze manier de overgang van de thuissituatie naar het wonen in een woonzorgvoorziening zo klein mogelijk houden.

Zorg

Het gediplomeerde en ervaren personeel van de Meerenburgh staat 24-uur per dag voor u klaar om u de zorg te bieden die u nodig heeft. U kunt bij de Meerenburgh terecht voor bijna alle soorten zorg. Voor zowel huishoudelijke hulp tot volledige verpleging. Samen met u stellen zij een volledig zorgplan samen. Dit persoonlijke zorgplan wordt specifiek afgestemd op uw wensen en behoeften.

Voor meer informatie over de Meerenburg of het maken van een afspraak kijk op www.meerenburgh.nl

Meerenburgh - Verblijven met Zorg Meerenburgh - Verblijven met Zorg 02Meerenburgh - Verblijven met Zorg 01Meerenburgh - Verblijven met Zorg 04 Meerenburgh - Verblijven met Zorg 03

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Meerenburg 10, 6615 AA Leur

GPS:

51.8265997, 5.699137899999982

Telephone:
Contact Owner