Woon- en zorgvoorziening “Bloemendael”

De Woon- en zorgvoorziening “Bloemendael” biedt de mogelijk om in een exclusieve omgeving persoonlijke zorg te ontvangen. Een concept waarbij een optimale combinatie is gevonden van een hoge zorggarantie (kwaliteitszorg) en luxe wooncomfort. U vindt deze kleinschalige woonvoorziening op kort afstand van het gezellige Baarn.

 Kenmerken

“Bloemendael” in Baarn is centraal gelegen en dicht bij het gezellige centrum. Op korte afstand vindt u onder andere Paleis Soestdijk, Kasteel Groeneveld en Kasteel Drakensteyn. Niet alleen heeft de omgeving een vorstelijke uitstraling ook zijn de verschillende appartementen bij woon- en zorgvoorziening Bloemendael royaal ingericht. De appartementen zijn voorzien van een ruime woonkamer,  aparte slaapkamer en een moderne, aangepaste badkamer. Maar uiteraard bent u vrij om uw appartement naar eigen smaak volledig in te richten. Het aanwezige alarmeringssysteem stelt u in staat te allen tijde een beroep te doen op de aanwezige medewerkers van de verzorging. Zij zijn 24 uur per dag beschikbaar.

“Bloemendael” is werkelijk van alle gemakken voorzien. Zo beschikken zij over een therapeutisch zwembad, een schoonheidssalon / pedicurepraktijk, een kapsalon en een sfeervol restaurant met terras dat uitzicht heeft over de Wilhelminavijver. U kunt in het restaurant dagelijks terecht voor een heerlijk kopje koffie of thee. Maar natuurlijk ook voor lunch en diner. De koks werken met dagverse producten van het seizoen. Wilt u liever de gerechten liever in uw appartement nuttigen? Dan kunt u ook gebruik maken van roomservice.

Ook hoeft u zich niet te vervelen. Woon- en zorgvoorziening “Bloemendael” biedt  voldoende mogelijkheden om dagelijks actief deel te nemen aan allerlei activiteiten, zowel individueel als in groepsverband. Iedere week wordt er een programma samengesteld met wisselende activiteiten, zoals bridgen, bloemschikken, geheugentraining, ontspanningsoefeningen, zwemmen of een leeskring. Maandelijks organiseert het team van de dagbesteding een niet-alledaagse activiteit, zoals een high tea, een klassiek concert of museumbezoek. Ook wordt er een aantal keer per jaar een themaweek georganiseerd.

Zorg

Woon- en zorgvoorziening “Bloemendael” staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige zorg. Aan de hand van de CIZ-indicatie (indien aanwezig) en uw persoonlijke wensen wordt samen met u en/of uw naasten een persoonlijk zorgleefplan opgesteld. Hierin wordt vastgelegd welke zorg u ontvangt en wat uw specifieke wensen en mogelijkheden zijn. Verschillende externe disciplines kunnen daarbij ondersteuning bieden, ieder vanuit hun eigen vakgebied. U kunt hierbij denken aan fysiotherapie, ergotherapie, logopedie of diëtiek.

Op iedere etage is minimaal één contactverzorgende werkzaam. Hij/zij fungeert als eerste aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen. De contactverzorgende onderhoudt  -indien gewenst-  de contacten met uw familie en/of naasten.

Bewoners met een verminderde geestelijke gesteldheid kunnen deelnemen aan de groepsverzorging. In een huiselijke sfeer  worden de maaltijden gebruikt en passende activiteiten aangeboden. De medewerkers zijn doorlopend aanwezig om de aanwezige bewoners te begeleiden of te assisteren. Zo kan men ook in “Bloemendael” blijven wonen als de geestelijke gesteldheid achteruit gaat.

Voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak kijk op www.bloemendael.nl.

 

 

Verblijven met Zorg - Bloemendael 00  Verblijven met Zorg - Bloemendael 1  Verblijven met Zorg - Bloemendael 5  Verblijven met Zorg - Bloemendael 4  Verblijven met Zorg - Bloemendael 3

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Nassaulaan 80, 3743 CE BAARN

GPS:

52.2124164, 5.2745277000000215

Telephone:
Contact Owner