Zorgresidence Viken

Zorgresidence Viken is een mooie rustieke villa gelegen in het centrum van Bilthoven.  Deze kleinschalige woonvoorziening  beschikt over 8-10 appartementen. Deze zorgresidentie staat bekend om zijn fijne huiselijke sfeer. Ook beschikken zij over vele faciliteiten zodat de bewoners hier kunnen blijven wonen, onafhankelijk van hun toenemende vraag naar professionele zorg.

Kenmerken

Alle appartementen zijn voorzien van een eigen badkamer, telefoon, internetaansluiting en televisie en alarmering. Sommige van de appartementen hebben zelfs een balkon met uitzicht over de tuin en de hoofdingang.

Door de centrale ligging zijn veel faciliteiten snel bereikbaar. Schuin tegenover de villa bevindt zich winkelcentrum genaamd De Kwinkelier. In dit winkelcentrum zijn meer dat 80 verschillende winkels gevestigd en is gedeeltelijk overdekt. Zo vindt u hier onder ander een supermarkt, apotheek, een slager en een warme bakker.

Zorgresidence Viken is onderdeel van Holland Zorggroep. De Holland Zorggroep is een particuliere woon-zorgorganisatie die persoonlijke zorg en professionele dienstverlening op maat aanbiedt aan ouderen in een kleinschalige en sfeervolle woonomgeving.

Zorg

Zorgresidence Viken onderscheidt zich door het leveren van persoonlijke, warme zorg en dienstverlening die aansluit bij de individuele behoeften van de cliënt. Zo wordt op basis van de behoefte van de bewoner een ‘aanbod op maat’ samengesteld waarbij meerdere zorgproducten beschikbaar zijn.

Voor vragen over Zorgresidence Viken of het maken van een vrijblijvende afspraak ga naar www.hollandzorggroep.nl

Zorgresidence Viken - Verblijven met zorg 01  Zorgresidence Viken - Verblijven met zorg 02  Zorgresidence Viken - Verblijven met zorg 03  Zorgresidence Viken - Verblijven met zorg 07  Zorgresidence Viken - Verblijven met zorg 06  Zorgresidence Viken - Verblijven met zorg 05  Zorgresidence Viken - Verblijven met zorg 04

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Soestdijkseweg Zuid 261, 3721 AE Bilthoven

GPS:

52.128101, 5.203196400000024

Telephone:
Contact Owner