Zorgresidence De Ooijman

Zorgresidence De Ooijman is rustiek gelegen in de bosrand van Doetinchem. In deze karakteristieke villa bevinden zich 11 ruime woonzorgeenheden. Hier kan op verschillende niveaus verzorging worden aangeboden. Van lichte verzorging tot 24 uur per dag verpleging. Deze zorgvilla is erg geschikt voor ouderen met een toenemende vraag aan zorg.

Kenmerken

Deze zorgvilla biedt haar bewoners een veilige, vertrouwde en stimulerende woon- en werkomgeving met kwalitatief goede zorg. Op deze manier heeft u toch uw eigen privacy zoals thuis maar met alle luxe faciliteiten van een zorgvilla binnen handbereik.

In de Villa kunt u hier driemaal daags genieten van een dagverse maaltijd bereid door een van de koks. Ook kunt u meedoen met het gevarieerde aanbod aan dagbesteding. Wilt u liever even tot rust komen in de zon? Dan kunt u terecht in de fijne tuin van deze prachtige villa.

Zorgresidence De Ooijman is onderdeel van Holland Zorggroep. De Holland Zorggroep is een particuliere woonzorgorganisatie die persoonlijke zorg en professionele dienstverlening op maat aanbiedt aan ouderen in een kleinschalige en sfeervolle woonomgeving.

Zorg

Samen met de zorgmanager van de Zorgvilla wordt uw zorgbehoefte en uw persoonlijke wensen ten aanzien van de zorgverlening, geïnventariseerd. De zorg wordt afgestemd op uw behoefte zodat de gewenste kwaliteit van leven behouden blijft.

Voor vragen of het maken van een vrijblijvende afspraak kijk op www.hollandzorggroep.nl

Zorgresidence De Ooijman - Verblijven met zorg 01  Zorgresidence De Ooijman - Verblijven met zorg 03  Zorgresidence De Ooijman - Verblijven met zorg 02  Zorgresidence De Ooijman - Verblijven met zorg 07  Zorgresidence De Ooijman - Verblijven met zorg 08  Zorgresidence De Ooijman - Verblijven met zorg 06  Zorgresidence De Ooijman - Verblijven met zorg 05

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Wrangelaan 9, 7004 GG Doetinchem

GPS:

51.9468966, 6.324091800000019

Telephone:
Contact Owner