Onze hotelreceptie heet u als gast van harte welkom. Of u nu verblijft om te herstellen of revalideren na een operatie, aansterkt vooraf aan een medische ingreep of uw zorgvakantie wil doorbrengen in een comfortabele omgeving, Zorghotel Grave biedt u de aandacht en zorg die u nodig heeft. Het zorghotel is gevestigd in het monumentale kloosterpand van Zorgresidentie Velp.

In Zorghotel Grave verblijft u in een gemeubileerde comfortkamer van tenminste 25m2, voorzien van een badkamer en een kitchinette met koelkast, hoog-laag bed, kledingkast, tv en bureau met stoel. Indien u verblijft met partner of mantelzorger reserveren wij graag een appartement voor u. Het staat onze hotelgasten vrij om bij langverblijf eigen meubilair mee te nemen. Alle comfortkamers en appartementen zijn voorzien van alarmering, domotica, brede deuren en rolstoeldraaicirkels.

Zorghotel Grave kent verschillende centrale ruimtes, zoals een ontmoetingsruimte, een grand café en twee grote zonneterassen. Hier kunnen de hotelgasten overdag verblijven en hun bezoek ontvangen. We hebben een activiteiten- en recreatieprogramma waaraan onze hotelgasten kunnen deelnemen. Verder is er een aangepast zwembad, met wellness, en een grote fitnesszaal. De prachtige kloostertuin biedt de unieke mogelijkheid om te genieten van de natuur en het mooie weer. De omgeving is groen en landelijk, een waarborg voor rust en ontspanning.

Gezond en lekker eten vormt een belangrijk onderdeel van een comfortabel verblijf. In onze keukens wordt daarom iedere dag vers gekookt. U kunt uw maaltijden gebruiken in het bewonersrestaurant of uw gasten uitnodigen voor een a la carte diner of borrel in het grand café. Ons hotelpersoneel, gastheren en gastvrouwen zijn u graag van dienst.

De ervaring en deskundigheid van ons eigen zorgteam stelt ons in staat uw behoefte en wensen op het gebied van verpleging en verzorging in te vullen. Onze zorgarrangementen:

  • 24 – uurs zorgaanwezigheid, alarmopvolging en intensieve verpleging en verzorging
  • herstel – en revalidatiezorg, na een medische ingreep
  • respijtzorg, ter ontlasting van de mantelzorg
  • vakantieverblijf of aansterken vooraf aan een medische ingreep
  • palliatieve zorg, voor senioren in hun laatste levensfase

We hebben 24 uur per dag de beschikking over medische ondersteuning. De arst loopt regelmatig visite en is oproepbaar in geval van nood. Ons zorghotel beschikt over een paramedische afdeling met behandelkamers en de modernste revalidatie apparatuur. Onze fysiotherapeuten, logopediste en ergotherapeut helpen u doelgericht en planmatig op weg naar herstel.

faciliteiteninzet2 appartementinzet2 contactinzet

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Tolschestraat 2 5363 TC Velp

GPS:

51.7460463, 5.715189799999962

Telephone:
Contact Owner