Optimaal herstellen in een prachtig en sfeervol hotel, dat van alle gemakken is voorzien en waar u de beste zorg en therapie ontvangt. Daarvoor kunt u terecht in De Wartburg, een gloednieuw zorghotel in de Utrechtse wijk Oog in Al.
Zorghotel De Wartburg biedt een comfortabel en prettig verblijf aan iedereen die herstelt of revalideert na een operatie, ziekte of ongeval. Of misschien zoekt u een vakantieverblijf, waar ook zorg voor handen is of u wilt er een weekendje even helemaal tussenuit. Ook dan kunt u in Zorghotel De Wartburg terecht.

In zorghotel De Wartburg gaan herstel en comfort hand in hand. Ons vaste therapie- en zorgteam begeleidt u dagelijks in uw revalidatie. De ruime gastenkamers met eigen sanitair, het Grand Café en de vele extra faciliteiten maken van uw verblijf een aangename ervaring en dragen zo ook bij aan uw herstel.
In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is een verblijf in een zorghotel in de regel heel betaalbaar. Als u beschikt over een basiszorgverzekering en een indicatie voor revalidatie, vergoedt uw verzekeraar bijvoorbeeld de kosten van uw verblijf, zorg en behandeling, voor een periode van maximaal zes maanden.

Alles voor uw herstel
Alles in De Wartburg is gericht op uw herstel. Zodat u uw leven zo veel als mogelijk is weer snel kunt oppakken zoals u gewend was. Onze verpleegkundigen zijn gespecialiseerd in revalidatie en hebben ruime ervaring in de zorg. Ook heeft De Wartburg een eigen behandelteam, bestaande uit artsen, fysiotherapeuten en een ergotherapeut. Zonodig kan een logopedist, psycholoog of diëtiste worden ingezet.

Zorghotel De Wartburg biedt u:

  • Persoonlijke aandacht
  • Vast therapieteam
  • 24 uur per dag verpleegkundige zorg
  • Professionele therapieruimten
  • Persoonlijk zorgplan en therapieprogramma

Natuurlijke luxe
Zorghotel De Wartburg beschikt over 24 lichte en ruime kamers, allemaal met eigen badkamer en sfeervol ingericht in natuurlijke kleuren. Voor uw komst wordt uw kamer afgestemd op uw persoonlijke behoeften. Zo kunnen we in de badkamer bijvoorbeeld een douchestoel plaatsen als u tijdelijk minder mobiel bent. Ook kunt u een tablet huren, waarmee u vanuit uw bed de verlichting kunt bedienen of via wifi van het internet gebruik kunt maken.

In ons sfeervolle grand café kunt u genieten van onze smakelijke dagmenu’s. Indien gewenst kunt u uw maaltijd ook op uw kamer gebruiken of (tegen een meerprijs) gerechten van de kleine kaart bestellen.
Uiteraard zijn uw vrienden en familie van harte welkom. Zeven tweepersoonskamers bieden de mogelijkheid voor een verblijf samen met uw partner, ook als hij of zij zorg nodig heeft. Of u kunt een tweede kamer bijboeken. Zo zijn uw dierbaren altijd dichtbij.

gebouw met vijver groot smal!updatervar10!0!0!F! eenpersoonskamer-grootsmal!updatervar10!0!0!F! L1020235.2 grootsmal!updatervar10!0!0!F!

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Kennedylaan 300, 3533 KN Utrecht

GPS:

52.0807611, 5.086229099999969

Telephone:
Contact Owner