Zorghotel De Veenkoloniën

Door het kleinschalig karakter heerst  er bij Zorghotel De Veenkoloniën een gezellige en huiselijke sfeer. Cliënten  voelen zich snel vertrouwd en geborgen en ontvangen alle zorg en aandacht die zij nodig hebben.

Omschrijving

In Zorghotel De Veenkoloniën bevinden zich  7 éénpersoons appartementen.  Hier kunnen mensen kleinschalig wonen en gebruik maken van de zorgfaciliteiten. Er zijn 4 nieuwe appartementen gerealiseerd, waarvan 3 met een aparte slaapkamer.  Deze zijn ruim opgezet met een ruime badkamer. 

1 nieuw appartement is iets ruimer dan de bestaande appartementen, maar heeft geen aparte slaapkamer.

In de gemeenschappelijke woonkamer bieden onze zorgmedewerkers dagelijkse structuur aan de cliënten die dat zelf niet goed meer kunnen en geniet men gezamenlijk van de maaltijden. Maar de warm maaltijd kan indien gewenst ook in het eigen appartement geserveerd worden of men kiest om de maaltijd te nuttigen in de brasserie.

Uiteraard zijn de appartementen en de overige ruimtes afgestemd op de veiligheid en mobiliteitsbehoeften van senioren.

Zorg

Cliënten die de regie niet zelf meer kunnen voeren hebben daarbij hulp nodig die wij u kunnen bieden. Zo leveren wij de volgende diensten die afgestemd zijn op de wensen en behoeften van de cliënten, verpleging, persoonlijke verzorging, begeleiding en huishouding. Door middel van een zorgleefplan worden deze wensen en behoeften opgenomen.

Voor meer informatie op www.zorg-hotel.nl

Zorghotel De Veenkoloniën - Verblijven met Zorg

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

K.J. de Vriezestraat 1, 9648 HA Wildervank

GPS:

53.0537005, 6.849098499999968

Telephone:
Contact Owner