Zorghotel de Keijzer

Zorghotel De Keijzer is onderdeel van Pieter van Foreest en is gevestigd in Pijnhacker. Dit zorghotel beschikt over 6 kamers. Waarvan één twee persoonskamer en vijf één persoonskamers. Door de kleinschaligheid van dit zorghotel  kunt u hier rekenen op kwalitatieve en persoonlijke zorg op maat. U kunt hier terecht voor onder andere: herstel na een ziekenhuisopname, het aansterken voor of na een medische ingreep, tijdelijke vervanging van de mantelzorg of voor zorg in de laatste levensfase.

Kenmerken

De kamers zijn stijlvol ingericht en beschikken over uitgebreide sanitaire voorzieningen, een luxe comfort bed, televisie, telefoon, internet en een geavanceerd oproepsysteem. Naast de hotelkamers heeft Het Zorghotel een sfeervolle woonkeuken en een comfortabele zitkamer waar u als gast heerlijk kunt vertoeven.

Ook kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van de nabij gelegen Weidevogelhof zoals het restaurant Pieter’s Gasterij, de kapsalon en de pedicure.

Zorg

In Zorghotel de Keijzer staat 24 uur per dag gediplomeerd personeel voor u klaar om u te helpen bij de zorg die u nodig heeft. U kunt hierbij denken aan verpleegkundigen en verzorgende. Zij helpen u graag bij een spoedig hertel na bijvoorbeeld een operatie.

Ook kunt u hier terecht voor tijdelijke vervanging van mantelzorg.
Het kan ook zijn dat uw mantelzorger tijdelijk niet in staat is om voor u te zorgen, bijvoorbeeld door een ongeval of ziekte. U kunt dan tot rust komen in het Zorghotel waarbij professionele medewerkers de zorg van uw mantelzorger tijdelijk overnemen tot deze weer helemaal hersteld is.

Voor vragen of het maken van een afspraak neem direct contact op of kijk op www.pietervanforeest.nl.

Zorghotel de Keijzer - Verblijven met Zorg Zorghotel de Keijzer - Verblijven met Zorg 01 Zorghotel de Keijzer - Verblijven met Zorg 02 Zorghotel de Keijzer - Verblijven met Zorg 03 Zorghotel de Keijzer - Verblijven met Zorg 04  Zorghotel de Keijzer - Verblijven met Zorg 06

 

 

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Floralaan 106, 2643 HD Pijnacker

GPS:

52.0050457, 4.443851099999961

Telephone:
Email:

-