Zorghotel Aafje Sint Franciscus Gasthuis

Naast het Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam vindt u het gelijknamige zorghotel van Aafje. Dit modern ingerichte zorghotel beschikt over zes luxe tweepersoonskamers en 60 luxe éénpersoonskamers. Het zorg hotel van Aafje is onder andere zeer geschikt voor revalidatie of het aansterken voor of na een medische ingreep.

Omschrijving

Het zorghotel beschikt over diverse faciliteiten die bijdragen aan een aangenaam verblijf. Zo kunt u elke dag terecht in het ruime restaurant voor een uitgebreid ontbijt, lunch en diner. Uiteraard behoort roomservice ook tot de mogelijkheden.
De één- en tweepersoonskamers zijn ook van alle gemaken voorzien. Deze beschikken namelijk allen over een ruime badkamer, luxe comfortbedden, een minibar en kluisjes. Ook mag het interactieve televisiesysteem niet ontbreken. De flat-screen televisies zijn voorzien van  een ruim aanbod aan verschillende tv en radio zenders.

Ook heeft het zorghotel van Aafje een eigen Sportcafé. Hier kan men andere gasten ontmoeten, spelletjes spelen, gezamenlijk televisie kijken en gebruiken maken van computers met internet.
Het hotelteam, bestaande uit medewerkers van de receptie, food & beverage, technische dienst en housekeeping, zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Zij maken uw verblijf zo aangenaam mogelijk.

Zorg

Goede en persoonlijke zorg staat bij het zorghotel van Aafje hoog in het vaandel. Zo staat het zorgteam voor u klaar om u te ondersteunen, begeleiden en persoonlijke zorg te bieden. Het zorgteam, bestaande uit verzorgenden, verpleegkundigen, de hotelarts en de verpleegkundig specialist, is er speciaal voor uw welzijn. Indien nodig staat ook een maatschappelijk werker, psycholoog, logopedist, ergotherapeut en fysiotherapeut voor u klaar.

Het zorghotel beschikt ook over een moderne fysiotherapieruimte waar u op een rustige en prettige manier kunt herstellen en aansterken. U wordt hierbij persoonlijk begeleid door de deskundigen van zorghotel Aafje.

Voor meer informatie kijk op www.aafje.nl/zorghotels

Zorghotel Aafje Sint Franciscus Gasthuis - Verblijven met Zorg Zorghotel Aafje Sint Franciscus Gasthuis - Verblijven met Zorg 4 Zorghotel Aafje Sint Franciscus Gasthuis - Verblijven met Zorg 5   Zorghotel Aafje Sint Franciscus Gasthuis - Verblijven met Zorg 6  Zorghotel Aafje Sint Franciscus Gasthuis - Verblijven met Zorg 3  Zorghotel Aafje Sint Franciscus Gasthuis - Verblijven met Zorg 2

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Kleiweg 500, 3045 PM Rotterdam

GPS:

51.9426347, 4.461180000000013

Telephone:
Email:

-