Zorghotel Aafje Maasstadziekenhuis

In 2011 heeft Aafje haar nieuwste zorghotel geopend in Rotterdam. Hier biedt Aafje luxe hotelfaciliteiten met medische zorg op maat. Het zorghotel dat verbonden is met het Maasstadziekenhuis beschikt over een totaal van 121 hotelkamers. Het merendeel hiervan zijn tweepersoonskamers. Dit zodat gasten samen met hun partner, al dan niet afhankelijk van zorg kunnen verblijven. Dit zorghotel is zeer geschikt voor herstel voor of na een operatie en revalidatie.

Kenmerken

Het zorghotel is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt het onder andere over een eigen restaurant waar men elke dag uitgebreid kan ontbijten, lunchen en dineren. Wanneer u niet in de mogelijkheid bent naar het restaurant te gaan, of wanneer u prefereert op de kamer te eten, biedt Aafje ook de mogelijkheid tot het bestellen van roomservice.

De hotelkamers zijn luxe ingericht en zijn voorzien van comfortbedden en ruime badkamers, In de hotelkamer vindt u standaard ook een minibar en een kluisje. Het interactie televisie systeem is voorzien van een uitgebreid pakket aan zenders voor zowel televisie als radio.

In het Sportcafé is er de mogelijkheid om samen met andere te genieten van verschillende sportuitzendingen. Natuurlijk kunt u hier ook terecht voor een lekker kopje koffie en een gezellig praatje. In het Sportcafé staan ook verschillende computers met internet toegang.

Zorg

Het zorgteam van Aafje staat 24 uur per dag paraat om de zorg op maat te leveren die u nodig heeft. Dit professionele team bestaat onder andere uit verzorgende en verpleegkundigen. Maar natuurlijk ook de hotelarts en de verpleegkundig specialist. Verder beschikt het zorghotel ook over een eigen maatschappelijk werker, psycholoog, logopedist, ergotherapeut en fysiotherapeut. Zij kunnen u ondersteunen, begeleiden en persoonlijke zorg bieden.

Het team van Aafje staat voor u klaar om uw verblijf in het zorghotel zo aangenaam mogelijk te maken.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kijk op www.aafje.nl.

Zorghotel Aafje Maasstadziekenhuis - Verblijven met Zorg Zorghotel Aafje Maasstadziekenhuis - Verblijven met Zorg 2 Zorghotel Aafje Maasstadziekenhuis - Verblijven met Zorg 3 Zorghotel Aafje Maasstadziekenhuis - Verblijven met Zorg 4

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Maasstadweg 2, 3079 DZ Rotterdam

GPS:

51.8793122, 4.535934699999984

Telephone:
Email:

-