‘Villa Meijling’

Senioren met een intensieve zorgbehoefte vinden bij Zorgvilla’s Twente een stijlvolle en beschermde woonomgeving. In een huiselijke sfeer ontvangt u persoonlijke zorg en begeleiding zoals u het wenst. U kunt hier onbezorgd genieten en deelnemen aan tal van activiteiten en uitstapjes.

Omschrijving

In Villa Meijling vindt u 13 exclusieve en comfortabele suites in de schitterende ambiance van een historisch pand. Omdat u 24 uur per dag een beroep kunt doen op onze zorgmedewerkers, kunt u hier wonen zonder zorgen.

Uw suite is standaard gestoffeerd in de klassieke stijl van de monumentale villa. U bent vrij om de stoffering te vervangen en zo de suite naar uw eigen smaak in te richten. Uiteraard is uw suite toegankelijk voor rolstoelen en andere hulpmiddelen en beschikt het over een geavanceerd alarmeringssysteem. Er zijn zowel suites voor echtparen als voor alleengaanden.

De villa is in 2010 compleet gerenoveerd waarbij de authentieke elementen behouden zijn. Het 19e-eeuws rijksmonument bevat ondermeer een voormalig koetshuis. Ook is er een klassiek ingerichte salon waar u andere bewoners kunt ontmoeten en deelnemen aan verschillende activiteiten. Rondom de villa ligt een parkachtige tuin waar u kunt wandelen of genieten van de buitenlucht op één van de terrassen.

Zorg

Heeft u verpleegkundige zorg nodig vanwege een chronische ziekte of beperking? Of zoekt u intensieve begeleiding omdat u regelmatig in de war bent door bijvoorbeeld dementie? U kunt 24 uur per dag een beroep doen op onze gekwalificeerde zorgmedewerkers. Daarbij kunt u zelf bepalen hoeveel zorg u nodig heeft en wanneer u deze zorg wilt ontvangen. Ook wanneer u in de toekomst complexe zorg of begeleiding nodig heeft, kunt u in uw vertrouwde appartement blijven wonen.

U kunt uw eigen huisarts houden als u in Villa Meijling komt wonen. Als u dat wilt, kunt u ook zorg ontvangen van de huisarts die aan ons huis is verbonden. Wanneer u behandeling nodig heeft van bijvoorbeeld een fysiotherapeut of logopedist, kunt u een beroep doen op onze samenwerkingspartners.

Voor meer informatie kijk op www.villameijling.nl


 

Villa Meijling - Verblijven met zorg

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Stationsstraat 74, 7622 LZ Borne

GPS:

52.297518, 6.750962100000038

Telephone:
Contact Owner