Zorghotel Terraheerd

Zorghotel Terraheerd is een laagdrempelige, kleinschalige zorginstelling, waar rust en persoonlijke aandacht nog vanzelfsprekend zijn. Het is gevestigd in een oude, gerenoveerde boerderij in de gemeente de Marne, vlakbij het dorp Leens en de Waddenzee. U kunt terecht bij Zorghotel Terraheer voor o.a. revalidatie, respijtzorg of om gewoon lekker tot rust te komen.

Kenmerken

De sfeervolle oude gerenoveerde boerderij Terraheerd is zo ingericht dat het aangemerkt kan worden als helende omgeving. Dit houdt in, een vriendelijk, licht, rustgevend en uitnodigend interieur, waarin ruimte voor elkaar en naast elkaar is. Er is aandacht besteed aan natuurlijke warme kleuren en natuurlijke materialen, daglicht, ventilatie, geluid en contact met de natuur. Er zijn verschillende ontmoetingsruimtes, waar zowel plek is voor rust en bezinning als ook voor activiteiten en contacten. Het gehele gebouw en ook de mooie kijk- en ontdektuin zijn aangepast voor rolstoel-en/of scootmobielgebruik.

Zorghotel Terraheerd biedt veel activiteiten in het hotel als ook daar buiten. Naast recreatieve activiteiten worden er ook workshops gehouden.  Op het terrein van creatieve- en muziek-expressie, kooksessies en lichamelijk bewegen. Maar er is ook ruimte voor het lezen van een boek uit de bibliotheek of het kijken van een film uit de mediatheek. Verder kan er gebruik gemaakt worden van de kapper, de pedicure of de schoonheidsspecialiste. Ook zijn er mogelijkheden voor yoga, Reiki en haptonomie.

Zorg

Zorghotel Terraheerd biedt haar gasten die mensgerichte, persoonlijke, respectvolle zorg, waaraan u behoefte heeft. Bij deze keuze kan Terraheerd ondersteunen door veel persoonlijke aandacht en open communicatie. De gekwalificeerde medewerkers van Terraheerd staan voor u klaar om de zorg te verlenen die u nodig heeft. Naast de gewone, noodzakelijke zorg biedt Terraheerd ook aanvullende zorg. Aanvullende zorg kan geboden worden in de vorm van fysiotherapie, ergotherapie of logopedie.

Voor meer informatie of het maken van een reservering kijk op www.terraheerd.nl

Zorghotel Terraheerd - Verblijven met Zorg  Zorghotel Terraheerd - Verblijven met Zorg 03  Zorghotel Terraheerd - Verblijven met Zorg 04  Zorghotel Terraheerd - Verblijven met Zorg 01  Zorghotel Terraheerd - Verblijven met Zorg 06  Zorghotel Terraheerd - Verblijven met Zorg 05  Zorghotel Terraheerd - Verblijven met Zorg 07

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Breekweg 14, 9965 TE Leens

GPS:

53.3676638, 6.373274600000059

Telephone:
Contact Owner