Rosorum Residentie Joannes de Deo

Rosorum Residentie Joannes de Deo, hét adres voor wonen met zorg op maat van de hoogste kwaliteit in Haarlem, ligt aan de Maerten van Heemskerckstraat 2, op steenworp afstand van het Centraal Station en het gezellige stadscentrum. De bewoners hebben ook diverse leuke winkeltjes en het groen van onder andere de Bolwerken en het Kenaupark direct onder handbereik.

Kenmerken

Om het wonen in Rosorum Residentie Joannes de Deo zo comfortabel en aangenaam mogelijk te laten zijn, wordt een uitgebreid pakket aan services geboden. Vanzelfsprekend stellen de medewerkers de wensen en belangen van de bewoners daarbij centraal en worden er geen verplichtingen opgelegd.

Het hoofdgebouw van het voormalige Deo Ziekenhuis is verbouwd tot Rosorum Residentie Joannes de Deo en telt nu 34 aantrekkelijke seniorenappartementen;  comfortabele appartementen die in grootte variëren van zestig tot honderdtwintig vierkante meter en allemaal voorzien zijn van een eigen buitenruimte. De hoogwaardig afgewerkte appartementen zijn gericht op zelfstandige bewoning met daarbij specifieke extra faciliteiten om het mogelijk te maken ook bij intensieve en continue zorgvraag in het appartement te kunnen blijven wonen. Ieder zorgappartement is voorzien van een persoonlijk alarmeringssysteem en een video-intercominstallatie.

De appartementen beschikken over tenminste een woonkamer, slaapkamer, badkamer met douche en toilet, een apart bezoekerstoilet en een keuken. Rosorum Residentie Joannes de Deo voorziet verder in een aantal ruimten voor algemeen gebruik zoals een prachtig restaurant met open keuken in de voormalige kapel, een ruime woonkamer, activiteitenruimte, wijnkelder, bibliotheek en buitenterrassen.

Zorg

Bent u op zoek naar mogelijkheden tot het zelfstandig wonen met zorg in Haarlem?  In Rosorum Residentie Joannes de Deo is 24 uur per dag gediplomeerd en ervaren personeel aanwezig dat de bewoners de nodige zorg verleent. Ook in eventuele noodsituaties komen de medewerkers direct in actie. Deze zorgstructuur maakt het mogelijk ook mensen met een zwaardere zorgindicatie (VV 4/ZZP 4 en hoger) zorg op maat in hun eigen appartement te bieden. Vanzelfsprekend geldt ook voor de zorg dat de wensen en belangen van de bewoners centraal staan. Soms gaat een toenemende behoefte aan zorg en ondersteuning gepaard met vermindering van de mogelijkheden om zelfstandig te wonen. Rosorum biedt op haar eigen locatie voor bewoners die daar behoefte aan hebben een dagelijks programma met gezamenlijke activiteiten.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kijk op www.rosorum.nl

Rosorum Joannes de Deo  Rosorum Joannes de Deo - Verblijven met Zorg 01  Rosorum Joannes de Deo  Rosorum Joannes de Deo  Rosorum Joannes de Deo

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Maerten van Heemskerckstraat 2, 2023 ZJ Haarlem

GPS:

52.3909676, 4.633540400000015

Telephone:
Contact Owner