Rosorum Residentie Arnhem

Rosorum Residentie Arnhem is een kleinschalige en luxe zorgresidentie met twintig comfortabele appartementen voor ouderen die zelfstandig willen en kunnen wonen in een omgeving waar hoogwaardige services de standaard zijn. Het complex met exclusieve seniorenwoningen is gevestigd in een karakteristiek  pand op een schitterende en levendige locatie op steenworp afstand van het centrum. Bewoners hebben daarmee voorzieningen als het station, winkels en restaurants binnen handbereik.

Kenmerken

Rosorum Residentie Arnhem, voorzien van een riant terras en prachtig aangelegde tuin, ligt op het hoogste punt van de Amsterdamseweg. Bewoners hebben vanuit het monumentale gebouw een schitterend uitzicht over de stad. Diverse appartementen kijken vrij uit over de Rijn, terwijl bij mooi weer zelfs Nijmegen zichtbaar is.

De twintig comfortabele en complete appartementen variëren in grootte van 50 tot 110 vierkante meter. In een aantal gevallen beschikken ze over een eigen buitenruimte als een balkon of tuinterras. De appartementen zijn gericht op zelfstandige bewoning met daarbij specifieke extra faciliteiten om het mogelijk te maken ook bij intensieve zorgvraag in het appartement te kunnen blijven wonen. Ieder zorgappartement is bijvoorbeeld voorzien van een persoonlijk alarmeringssysteem en een video-intercominstallatie.

De appartementen in deze zorgresidentie zijn bijzonder luxe afgewerkt en beschikken vrijwel allemaal over een ruime en lichte woonkamer, slaapkamer, badkamer met douche en toilet, een apart bezoekerstoilet en een keuken. De bewoners van Rosorum Residentie Arnhem delen een aantal gezamenlijke ruimten zoals een sfeervolle dinerzaal met aansluitende woonkamer, een terras met uitzicht op de tuin en een activiteitenruimte annex televisie- en leeskamer.

Zorg

In Rosorum Residentie Arnhem is 24 uur per dag en zeven dagen in de week gediplomeerd en ervaren personeel aanwezig dat in acute situaties direct de benodigde zorg verleent. En natuurlijk ook om de dagelijkse structurele zorg te geven die de bewoners wensen en nodig hebben. Deze zorginfrastructuur maakt het mogelijk ook mensen met een zwaardere zorgindicatie (zorgzwaartepakket 4 en hoger) zorg op maat in hun eigen appartement te bieden. Vanzelfsprekend geldt ook voor de zorg dat de wensen en belangen van de bewoners centraal staan. Rosorum levert persoonlijke zorg zoals de bewoners dat graag willen. Van de hoogste kwaliteit, elke dag weer.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kijk op www.rosorum.nl

Rosorum Residentie Arnhem - Verblijven met Zorg  Rosorum Residentie Arnhem - Verblijven met Zorg 04  Rosorum Residentie Arnhem - Verblijven met Zorg 03  Rosorum Residentie Arnhem - Verblijven met Zorg 02  Rosorum Residentie Arnhem - Verblijven met Zorg 01  Rosorum Residentie Arnhem - Verblijven met Zorg 05  Rosorum Residentie Arnhem - Verblijven met Zorg 06

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Amsterdamseweg 233, 6813 GJ Arnhem

GPS:

51.9900733, 5.888143200000059

Telephone:
Contact Owner