Residentie Ensor is een uniek zorghotel en hersteloord voor mensen die in verschillende situaties behoefte hebben aan rust, zorg en herstel.

In Bredene, op een steenworp van duinen en zee willen wij u een comfortabel verblijf aan de Belgische kust waarborgen.

Residentie Ensor bestaat uit een villa waarin zestien kamers op de begane grond, de eerste en tweede verdieping zijn ondergebracht. De verdiepingen zijn met een lift bereikbaar. De sfeervolle leefruimte vormt de ontmoetingsplek bij uitstek, het ‘hart’ van het huis. De tuin en terras zijn een fijne plek om bij mooi weer zorgeloos te genieten van de heerlijke zeelucht.

Het hersteloord is een zonnige en gezellige particuliere woonzorgvoorziening met een prettige sfeer. Aandacht voor de mens staat centraal binnen Residentie Ensor. Door een vriendelijke sfeer te creëren en aan de individuele wensen van de gasten tegemoet te komen willen wij de kwaliteit van het leven onderstrepen.

Naast de unieke ligging aan de kust bied Residentie Ensor op de eerste plaats 24 uur per dag persoonsgerichte zorg met respect. Residentie Ensor doet er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Kijk voor vragen en meer informatie op www.residentieensor.net.

 

Verblijven met zorgVerblijven met zorg Verblijven met zorgVerblijven met zorg

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Klemskerkestraat 4 B-8450 Bredene

GPS:

51.25256940000001, 2.981905900000015

Telephone:
Contact Owner