Verblijf op aangenaam niveau
Residence Haganum, gelegen in het Haagsche zeeheldenkwartier, is een comfortabel zorghotel voor mensen die tijdelijk of permanent afhankelijk zijn van zorg, maar tegelijkertijd hun privacy en waardigheid willen behouden in een stijlvolle omgeving. Binnen Residence Haganum bent u van alle gemakken voorzien.

Onze medewerkers staan altijd voor hun gasten klaar en zullen er alles aan doen om u de service en persoonlijke aandacht te geven die u verdient of het nu om dinerwensen, bezoek of activiteiten gaat. Als u verblijft in Residence Haganum kunt u onder andere gebruik maken van onze: roomservice, wasservice, boodschappenservice, private dining room, schoonheidssalon of zonnige stadstuin.

Zorg op maat om te herstellen zoals u dat wenst
Continue medische bewaking, begeleiding en een persoonlijk plan zijn een geïntegreerd onderdeel van onze service. De gewenste zorg zal persoonlijk met u afgestemd worden door een van onze zorgmanagers zodat u altijd op uw manier kunt herstellen. Onze zorgmanagers staan 24/7 voor u klaar, omdat de zekerheid van een optimale medische bewaking en verpleegzorg, dag en nacht, geruststellend is. Onze gasten beschikken allemaal over een persoonlijk alarmsysteem. Ook kunnen zij desgewenst gebruik maken van een fysiotherapeut die in onze fitnessruimte met u werkt aan uw herstel. Hiernaast ontfermen wij ons indien gewenst over de levering van medicatie, bezoek van de huisarts en andere medische specialisten en uw awbz-indicatie.

Professionele zorg

  • Tijdelijk verblijf met zorg
  • Revalidatie en herstel na een operatie
  • Ziekenhuisverplaatste zorg
  • Van basis tot intensieve zorg
  • Continue aanwezigheid van verpleegkundige zorg
  • Palliatieve zorg
  • Vakantieverblijf met zorg

wonen_pic3 home_pic2 home_pic1

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Tasmanstraat 188, 2518 VT Den Haag

GPS:

52.0824708, 4.290757500000041

Telephone:
Contact Owner