Op een pittoreske locatie in Vlaardingen, gelegen aan de Oosthavenkade, vindt u in een voormalig rederspand ‘Woonzorgvoorziening Oude Haven’.

In dit monumentale pand zijn 12 zorgappartementen gerealiseerd.
De appartementen zijn verdeeld over drie etages en hebben een oppervlakte van 40m². Ieder appartement heeft een eigen badgelegenheid met douche, toilet en wastafel. Tevens zijn de appartementen voorzien van een kitchenette met koelkast, personenalarmering, CAI- en telefoonaansluiting. Alle appartementen zijn te bereiken met een ruime lift.

Op de begane grond van de woonvoorziening is een ruime en sfeervolle huiskamer en een eetkamer gesitueerd. Grenzend aan de eetkamer bevindt zich een mooie ruime keuken. In de huiskamer zullen verschillende activiteiten plaats vinden. Daarnaast is het een gezellige plek om met elkaar in contact te komen en de tijd door te brengen. In de eetkamer zullen de broodmaaltijden en het diner aangeboden worden. Heeft u meer behoefte om in uw appartement te eten, dan kan dat ook. De maaltijd voorziening zal geschieden uit eigen keuken. Met de bewoners zal er wekelijks bekeken worden wat er gegeten wordt.

In het souterrain is een ruime ingang gemaakt. Vanuit de tuin kunt u met uw rollator of rolstoel gemakkelijk naar binnen en bij de lift komen.
Verder bevindt zich in het souterrain een ruimte voor de verpleging, een logeerkamer en een kantoor. Zo ook een ruimte met douche/ toilet en een ruimte voor de wasmachine en de droger.
Achter in het souterrain is een berging waar rolstoelen en scootmobiels kunnen worden opgeladen en kunnen blijven staan.
Vanuit het souterrain kunt u met de lift of met de trap naar u eigen appartement of de gezamenlijke huiskamer.

Indeling
Elk appartement bestaat uit een ruime zit/slaapkamer plus badkamer. In het appartement is een kitchenette met een koelkast waar u zonodig zelf een kopje thee of koffie kunt zetten. De appartementen worden ongestoffeerd opgeleverd, zodat u naar eigen keus en smaak de stoffering kunt bepalen.

Dienstverlening
Om uw persoonlijke levensstijl zolang mogelijk te behouden bieden wij u een aantal gemaksdiensten aan.
De volgende gemaksdiensten worden u o.a. aangeboden:

  • Maaltijdvoorziening drie maal per dag.
  • Koffie, thee, diverse frisdranken en sappen.
  • Wassen, drogen en strijken van kleding en beddengoed.

De dienstverlening omvat een groter aantal diensten. In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag hoe uitgebreid de dienstverlening is.

Zorg
Een volledig pakket aan zorg zal u aangeboden worden; van persoonlijke zorg tot intensieve verpleging. Als uw behoefte aan zorg toeneemt, kunnen wij u in uw eigen appartement blijven verzorgen, mits dit medisch noodzakelijk is.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie kijk op www.oudehaven.org.

Oude haven - verblijven met zorg 4  Oude haven - verblijven met zorg 3  Oude haven - verblijven met zorg 2  Oude haven - verblijven met zorg

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Oosthavenkade 56 3134 NX Vlaardingen

GPS:

51.905426, 4.3467928999999685

Telephone:
Contact Owner