Op een schitterende locatie aan de Nieuwe Haven in Schiedam, vindt u in een voormalig monumentaal herenhuis ‘woonzorgvoorziening Nieuwe Haven’.

In het monumentale pand zijn 12 zorgappartementen gerealiseerd. De appartementen zijn verdeeld over vier etages en twee appartementen liggen direct aan de binnentuin. Drie appartementen zijn geschikt voor een echtpaar. Ieder appartement heeft een eigen badgelegenheid met douche, toilet en wastafel. Tevens zijn de appartementen voorzien van een kitchenette met koelkast, personenenalarmering, cai- en telefoonaansluiting. Alle appartementen zijn te bereiken met een ruime lift.

Op de begane grond van de woonvoorziening is een ruime woonkamer gesitueerd aan de binnentuin. De eetkamer is direct gelegen aan de haven. In de woon- en eetkamer worden diverse activiteiten georganiseerd. Daarnaast is het een gezellige plek om elkaar te ontmoeten. In de eetkamer zullen de broodmaaltijden en het diner aangeboden worden. Heeft u meer behoefte om in uw appartement te eten, dan kan dit ook. De maaltijd voorziening geschiedt vanuit onze eigen keuken. Met de bewoners wordt wekelijks bekeken wat er gegeten wordt.

Naast het pand is een ruime ingang gemaakt waar een lift u naar de gewenste etage brengt. In het souterrain is de keuken, een kantoor voor de verpleging en een ruimte waar de wasmachines en drogers staan.

Indeling

Alle appartementen zijn verschillend van indeling. Er zijn vier tweekamer appartementen en acht één kamer appartementen. Ieder appartement is voorzien van een kitchenette met een koelkast waar u zonodig zelf een kopje thee of koffie kunt zetten. De appartementen worden ongestoffeerd opgeleverd, zodat u naar eigen keus en smaak de stoffering kunt bepalen.

Dienstverlening

Om uw persoonlijke levensstijl zolang mogelijk te behouden bieden wij u een aantal gemaksdiensten aan.
De volgende gemaksdiensten worden u o.a. aangeboden:

• Maaltijdvoorziening drie maal per dag.
• Koffie, thee, diverse frisdranken en sappen.
• Wassen, drogen en strijken van kleding en beddengoed.
De dienstverlening omvat een groter aantal diensten. In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag hoe uitgebreid de dienstverlening is.

Zorg

Een volledig pakket aan zorg zal u aangeboden worden; van persoonlijke zorg tot intensieve verpleging. Als uw behoefte aan zorg toeneemt, kunnen wij u in uw eigen appartement blijven verzorgen, mits dit medisch verantwoord is.

Voor meer informatie kijk op www.nieuwhaven.org.

Nieuwe Haven - verblijven met zorg 3  Nieuwe Haven - verblijven met zorg 2 Nieuwe Haven - verblijven met zorgNieuwe Haven - verblijven met zorg 4

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Nieuwehaven 153 3117AA Schiedam

GPS:

51.9140289, 4.395722400000068

Telephone:
Contact Owner