Het Lorkenbos

Het Lorkenbos is een kleinschalig maar ruim opgezet familiepark, vlakbij de ingang van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Al sinds 1954 is dit vakantieoord de ideale uitvalbasis voor een weekendje weg, korte vakantie of lange vakantie in Nederland. Het Lorkenbos is ook zeer geschikt voor minder valide of mensen met een behoefte aan zorg.

Kenmerken

Dit vakantieoord heeft een zeer gevarieerd en uniek aanbod aan verblijven. Zo hebben zij bijvoorbeeld gezellige riet gedekte boerderijtjes met uitzicht over de hei, Luxe vakantiebungalows en comfortabele familiehuizen. Ook is er de mogelijkheid om te kamperen kan met eigen caravan, camper of tent.

Op en rondom het vakantieoord is veel te beleven. Vanuit het park loopt u direct het bos in met vele kilometers aan fijne wandelpaden door de natuur. Ook kunt u natuurlijk lekker gaan fietsen of een uitstapje maken naar één van de vele musea of andere bezienswaardigheden in de buurt. De meeste attracties in en rond Otterlo zijn aangepast voor rolstoelgebruikers. Er is zelfs een rolstoelhuifkar te boeken waardoor u  juist op die plekjes komt waar u anders met de rolstoel niet aan gedacht had. Een dagje niet op pad maar toch lekker eten? Dan kunt u gebruik maken van de uitgebreide cateringservice. Denk aan bijvoorbeeld: BBQ, buffet, wokken en zelfs een volledige lunch. Zo kunt u gezellig bij de bungalow blijven met de familie of vrienden.

Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen! Op het park zijn 3 speeltuinen. Daar staan diverse soorten speeltoestellen waaronder glijbanen, zandbakken, klimtoestellen, draaimolens, wipkippen en evenwichtsbalken. Bij de speeltuin op Het Lorkenbos Midden treft u ook een volleybalnet, zwembad en een kabelbaan. Er zijn vaste tijdstippen per dag voor een ‘ouderenuurtje’. De kinderen kunnen dan even in de naastgelegen speeltuin ravotten.

Zorg

Het Lorkenbos heeft verschillende bungalows en familiehuizen die zeer geschikt zijn voor minder validen of met mensen die extra zorg nodig hebben. Zo zijn verschillende bungalows en familiehuizen voorzien van brede deurposten zonder drempels. Het sanitair is voorzien van een verhoogd toilet met beugels en de douche heeft een douchestoel. Waar nodig zijn wat hulpmiddelen toegevoegd om het een rolstoeler wat gemakkelijker te maken. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor een hoog en laag bed.

Naast de rolstoelvriendelijke verblijven is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een pakket met zorg. U kunt hierbij denken aan persoonlijke verzorging, verpleging, nachtzorg, specialistische zorg, verpleegtechnische zorg en zorg voor dementerenden.

Voor meer informatie over het Lorkenbos verwijzen wij u naar www.lorkenbos.nl

Lorkenbos - Verblijven met Zorg 03  Lorkenbos - Verblijven met Zorg 01  Lorkenbos - Verblijven met Zorg 02  Lorkenbos - Verblijven met Zorg 06  Lorkenbos - Verblijven met Zorg 04  Lorkenbos - Verblijven met Zorg 05

 

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Mosselsepad 64, 6731 SM Otterlo

GPS:

52.0913278, 5.767449899999974

Telephone:
Contact Owner