Laat u verwennen terwijl u herstelt na een ziekenhuisopname of van een ingrijpende ziekte in het sfeervolle, kleinschalige herstelhotel Laurens De Orchidee in Bleiswijk. U krijgt hier alle hulp en ondersteuning om uw herstel te bevorderen. Kom in een comfortabele omgeving weer op krachten. Of kom logeren als uw mantelzorger thuis tijdelijk niet voor u kan zorgen. Het zal u en uw bezoek tijdens uw verblijf aan niets ontbreken. U bent van harte welkom!

Tijdens uw verblijf wordt u op uw wenken bedient door onze gastvrouwen en -heren. U kunt 24 uur per dag hulp inroepen van ervaren verpleegkundigen van Laurens die u assisteren bij bijvoorbeeld wassen en aankleden en eventuele medische zaken. Ook de behandelaars van het Medisch Hart Bleiswijk bieden alles om uw herstel te bevorderen.

Waarom Laurens De Orchidee?

  • Herstellen en ontspannen in een sfeervol hotel
  • Een team van verpleegkundigen en gastvrouwen staat 24 uur per dag tot uw beschikking
  • All In Concept: uw ontbijt, lunch, diner, tussendoortjes en drankjes zijn bij de prijs inbegrepen. Geen onvoorziene kosten achteraf
  • Professionele begeleiding door fysiotherapeuten ter bevordering van een snel herstel

Luxe en comfortabel
Het hotel beschikt over twaalf luxe, ruime kamers: negen eenpersoonskamers en drie kamers waar u kunt verblijven met uw partner. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer, grote tv, gratis WIFI, zitje, hooglaagbed en koffie- en theefaciliteiten.

In de prachtige lounge heeft u de mogelijkheid te ontspannen, andere gasten te ontmoeten, uw bezoek te ontvangen. Hier geniet u van de culinaire verrassingen die de gastvrouwen en -heren dagelijks speciaal voor u bereiden. Heeft u behoefte aan wat rust? Trek u dan gerust terug in uw comfortabele kamer.

Om uw verblijf te veraangenamen kunnen een kapster, manicure, ontspannende massage en pedicure voor u geregeld worden

Werken aan uw herstel
Het hotel is gevestigd in het gezondheidscentrum Medisch Hart Bleiswijk, waar alle faciliteiten aanwezig zijn voor uw behandeling. U werkt 7 dagen per week, onder begeleiding van een fysiotherapeut, in de modern ingerichte fysiotherapieruimte aan uw herstel. Of de diëtiste van het Medisch Hart Bleiswijk geeft u dieet- of voedingsadviezen.

Uw zorg, in het hotel en thuis
In het hotel krijgt u deskundige verpleegkundige hulp van medewerkers van Laurens Zorg aan Huis. Naast de dagelijkse verzorging en verpleging krijgt u professionele hulp en advies geboden ten aanzien van het dagelijks ritme, in voorbereiding op de terugkeer naar huis. Deze medewerkers kunnen u ook thuis blijven begeleiden. Had u voor uw verblijf al zorg van een andere aanbieder? De coördinerend verpleegkundige draagt de zorg dan voor uw thuiskomst over.

De omgeving
Laurens De Orchidee bevindt zich in de dorpskern van Bleiswijk van de gemeente Lansingerland, even ten noordoosten van Rotterdam. In de buurt vindt u de winkels in het centrum en recreatiegebied Rottemeren.
Het herstelhotel is goed te bereiken vanuit Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Rotterdam, Zoetermeer, Nesselande, Zevenhuizen, Kruisweg en Gouda.

Kosten

Veel verzekeraars vergoeden (een deel van) uw verblijf vanuit de aanvullende verzekering.

Voor informatie of het boeken van een kamer:
Bel met: 010-5111010 of kijk op www.laurens.nl/orchidee.

_MG_6510N _MG_6459N _MG_6355 _MG_6323 _MG_6291 _MG_6273

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Dorpsstraat 3, 2665 BG Bleiswijk

GPS:

52.0087354, 4.5297149000000445

Telephone:
Contact Owner