Huize den Oostenborgh

Senioren met een intensieve zorgbehoefte vinden bij Zorgvilla’s Twente een stijlvolle en beschermde woonomgeving. In een huiselijke sfeer ontvangt u persoonlijke zorg en begeleiding zoals u het wenst. U kunt hier onbezorgd genieten en deelnemen aan tal van activiteiten en uitstapjes.

Omschrijving

In Huize Den Oostenborgh vindt u 16 klassieke tweekamerappartementen en twee stijlvolle aanleunwoningen. Omdat u 24 uur per dag een beroep kunt doen op onze zorgmedewerkers, kunt u hier wonen zonder zorgen.

Uw appartement of aanleunwoning heeft een eigen voordeur, een woonkamer, een aparte slaapkamer en sanitair. De woonomgeving is uiteraard toegankelijk voor rolstoelen en andere hulpmiddelen en beschikt over een geavanceerd alarmeringssysteem. Beide woonvormen zijn zowel geschikt voor echtparen als voor alleengaanden.

De appartementen zijn standaard gestoffeerd in een klassieke stijl die aansluit bij de rest van het huis. U bent vrij om de stoffering te vervangen en zo het appartement naar uw eigen smaak in te richten.

Huize Den Oostenborgh beschikt over een gezellige serre waar u andere bewoners kunt ontmoeten en waar u kunt deelnemen aan diverse activiteiten. In het huis is bovendien een wellnessruimte waar u terecht kunt voor een behandeling van de kapper, schoonheidspecialist of pedicure. Verder zijn er sfeervol ingerichte zitjes waar u bijvoorbeeld een kopje koffie kunt drinken of de krant kunt lezen. In de fraai aangelegde stadstuin kunt u in een beveiligde omgeving genieten van de buitenlucht.

Zorg

Heeft u verpleegkundige zorg nodig vanwege een chronische ziekte of beperking? Of zoekt u intensieve begeleiding omdat u regelmatig in de war bent door bijvoorbeeld dementie? U kunt 24 uur per dag een beroep doen op onze gekwalificeerde zorgmedewerkers. Daarbij kunt u zelf bepalen hoeveel zorg u
nodig heeft en wanneer u deze zorg wilt ontvangen. Ook wanneer u in de toekomst complexe zorg of begeleiding nodig heeft, kunt u in uw vertrouwde appartement blijven wonen.

U kunt uw eigen huisarts houden als u in Huize Den Oostenborgh komt wonen. Als u dat wilt, kunt u ook zorg ontvangen van de huisarts die aan ons huis is verbonden. Wanneer u behandeling nodig heeft van
bijvoorbeeld een fysiotherapeut of logopedist, kunt u een beroep doen op onze samenwerkingspartners.

Kijk voor meer informatie op  www.denoostenborgh.nl

Huize den Oostenborgh - verblijven met zorg

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Putstraat 7, 7631 GB Ootmarsum

GPS:

52.40824300000001, 6.898146699999984

Telephone:
Contact Owner