Hotel Spelderholt

Op een unieke plek, midden op het schitterende landgoed op de Veluwe, vindt u Hotel Spelderholt. Dit hotel is van vele gemakken voorzien en is zeer geschikt voort mensen met een bepaalde zorg behoefte. Hotel Spelderholt beschikt over riante hotelkamers en is de ideale locatie om even helemaal tot rust te komen of te herstellen na of voor een operatie.

Kenmerken

Dit prachtige hotel is voorzien van vele praktische aanpassingen, waardoor ook mensen met een lichamelijke beperking er uitstekend kunnen verblijven. Het gebouw is drempelvrij waardoor het geheel rolstoelvriendlijk is, de deuren in de gangen zijn elektrisch te openen. Het Hotel beschikt over twee ruime liften en op elke verdieping bevindt zich een MIVA-toilet. De kamernummering is voorzien van braille.

In de aangepaste hotelkamers zijn hoog/laagbedden aanwezig en ook is gebruik van een alarmeringssysteem op alle hotelkamers mogelijk. De hotelkamers beschikken allemaal over een telefoon en een gratis televisie- en internetaansluiting via Wi-Fi. Op de hotelkamers is echter geen kookgelegenheid, maar u kunt uzelf heerlijk laten verwennen met culinaire verrassingen in het restaurant van Hotel Spelderholt.

Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken beschikt Hotel Spelderholt over vele faciliteiten om van te genieten. Naast het bubbelbad is er ook een extra verwarmd zwembad aanwezig met tillift en douchebrancard. De fitnessruimte beschikt over aangepaste fitnessapparatuur, die eenvoudig te bedienen is. En er is een snoezelruimte aanwezig met moderne faciliteiten. Hiernaast worden er regelmatig verschillende activiteiten georganiseerd in het kader van Recreatie, Educatie en Herstel.

Zorg

Wanneer u verblijft in Hotel Spelderholt is de basisbegeleiding inbegrepen. Zo is er 24 uur per dag een begeleider aanwezig is die de gasten begeleidt en stimuleert. Tevens dient deze begeleider als aanspreekpunt, dan wel als persoon op wie teruggevallen kan worden. Hierbij wordt een begeleidingsintensiteit van 1 op 8/10 gasten aangehouden.

Ook kan er gebruik gemaakt worden van Individuele begeleiding, persoonlijke verzorging en planbare verpleegkundige zorg. Mocht u naast het ruime aanbod van de aanwezige hulpmiddelen nog over extra hulpmiddelen willen beschikken. Dan kunt u dit aangeven bij de reservering.

Wanneer u complexe of verpleegkundige zorg nodig heeft, kunnen zij dit voor u regelen. Parc Spelderholt heeft een samenwerkingsverband met thuiszorgorganisaties Verian en Buurtzorg, maar uiteraard kunt u ook uw eigen thuiszorgorganisatie vragen de zorg voor u te leveren.

Voor meer informatie of het maken van een reservering kunt u terecht op www.parcspelderholt.nl

Hotel Spelderholt - verblijven met zorg  Hotel Spelderholt - verblijven met zorg 07  Hotel Spelderholt - verblijven met zorg 05  Hotel Spelderholt - verblijven met zorg 06  Hotel Spelderholt - verblijven met zorg 02  Hotel Spelderholt - verblijven met zorg 01  Hotel Spelderholt - verblijven met zorg 08  Hotel Spelderholt - verblijven met zorg 04  Hotel Spelderholt - verblijven met zorg 03

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Spelderholt 9, 7361 DA Beekbergen

GPS:

52.1602107, 5.9404435999999805

Telephone:
Contact Owner