Dit luxueuze appartementencomplex ligt midden in de prachtige natuur van Salland. Een heerlijke omgeving van weilanden en bossen waar vooral rust heerst. Dit laatste geldt ook voor de grote tuin waar u kunt genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. Op een steenworpafstand is het gezellige centrum van Heino.

Appartementen met of zonder zorg

ECR Solace heeft 22 comfortabele, luxueuze woon-zorgappartementen in verschillende uitvoeringen. Elk appartement heeft een (open) keuken, een douche-en toiletruimte. De appartementen beschikken over een mooi balkon. In de woon-zorgappartementen kan men met lichte en/of zware zorg tot het einde toe zelfstandig wonen. Dit kan alleen of in gezinsverband, ongeacht de leeftijd en ongeacht de zorgvraag. De kosten voor wonen in de appartementen zijn voor de cliënt. Zorg kan vanuit de AWBZ gefinancierd worden.

Kortdurend verblijf

ECR Solace beschikt over 11 zorghotelstudio’s voor tijdelijk verblijf waar u ‘helend kunt recreëren’ in een vakantieachtige omgeving. In de zorghotelstudio’s bent u net als in de appartementen gedurende 24 uur per dag verzekerd van professionele zorg en begeleiding. De kosten van kortdurend verblijf in een zorghotelstudio worden soms vanuit de AWBZ, soms vanuit de aanvullende verzekering betaald, mits u voldoende aanvullend bent verzekerd.

Reguliere zorg

Er zijn tevens 32 reguliere verpleegeenheden waar zelfstandig kan worden gewoond terwijl men zeer specialistische psychogeriatrische en somatische zorg ontvangt. Bent u in het bezit van een ZZP4-indicatie of hoger dan kan het verblijf en de zorg plaatsvinden in een speciale verpleegunit. De financiering gebeurt vanuit de AWBZ.

Faciliteiten

Er zijn verschillende faciliteiten. In het restaurant kun u verjaardagen vieren en feesten geven. Er zijn diverse dagbestedingsruimten, een leestafel, een biljart, gezellige zithoekjes, een kapsalon etc. In de tuin kan volop alleen of begeleid gewandeld worden. Kenmerken

  • rust en ruimte
  • luxueuze appartementen
  • 24 uur per dag zorg

buitenaanzicht

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Statenweg 3, 8141 SH Heino

GPS:

52.4343892, 6.2322513999999956

Telephone:
Contact Owner