ECR Care Hotel & Resort Groot Stokkert is een luxe 4-sterren vakantieverblijf dat volledig ingericht en aangepast is op vakanties voor mensen met en zonder een lichamelijke beperking. 

Afhankelijk van uw vakantiewens, de gezinssamenstelling en de zorgvraag, kunt u kiezen voor een hotelkamer, een appartement of een vakantiebungalow. ECR Groot Stokkert heeft ruim 40 luxe één- en tweepersoons hotelkamers (volledig aangepast en met 24 uur per dag zorggarantie), 16 appartementen en vakantiebungalows voor vier of zes personen.

Voorzieningen

De hotelkamers hebben een hoog-laagbed en een eigen badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Ook hebben de kamers een gezellig zitje, een kluisje, telefoon en televisie.

Rolstoeltoegankelijk

Het resort en alle faciliteiten zijn rolstoeltoegankelijk, van de kapsalon en het wellnesscentrum tot en met het Grand Café, de infraroodsauna en de zonnehemel. Ook het verwarmde zwembad is volledig aangepast met een hellingbaan en badrolstoelen.
De openingstijden van het zwembad voor hotel -en bungalowgasten zijn te verkrijgen bij de receptie.

Wandelen en fietsen

Op het terrein van Groot Stokkert kunt u midgetgolfen, jeu de boules spelen en tennissen. Het resort ligt in de Veluwse bossen. Er zijn verschillende leuke activiteiten en  evenementen in de omgeving van Wapenveld. U kunt wandelen en fietstochten maken door de uiterwaarden en langs de sprengen en beken. Een dagje lekker luieren op het strand of juist actief watersporten en evenementen bezoeken.

Deelname Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels

ECR Groot Stokkert in Wapenveld is lid van de Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels (SNHZ). De stichting heeft zich als doel gesteld het bevorderen van somatische revalidatiezorg en haar kwaliteit in Nederland en het behartigen van de belangen van de door de deelnemers geexploiteerde herstellingsoorden en zorghotels in het bijzonder.

Deelname is alleen mogelijk indien men voldoet aan een aantal toelatingscriteria.

Informeer bij uw zorgverzekeraar naar uw aanvullende verzekering of het verblijf in een zorghotelstudio geheel of gedeeltelijk vergoed wordt.

Kenmerken:

  • luxe 4-sterren vakantieverblijf
  • ideale ligging in bossen
  • rustige omgeving
  • aangepaste accommodaties
  • uitgebreide faciliteiten
  • wellnesscentrum
  • Grand Café
  • verwarmd binnenzwembad
  • professioneel zorgteam

ecr-groot-stokkert (2) ecr-groot-stokkert (1) ecr-groot-stokkert (3)

 

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

octor Jan van Breemenlaan 2, 8191LA Wapenveld

GPS:

52.41909210000001, 6.056483599999979

Telephone:
Email:
Contact Owner