In het glooiende landschap van Zuid-Limburg ligt ECR Domaine Cauberg, een comfortabele woonzorglocatie met een 4-sterren hotelclassificatie voor haar (zorg)hotelstudio’s en horecaservices. 

ECR Domaine Cauberg heeft 29 woonappartementen en 9 zorghotelstudio’s. Alle appartementen hebben een eigen ingang en huisnummer, een videofoon, een ruime woonkamer, een volledig ingerichte keuken met berging, een slaapkamer en een luxe badkamer. Bekijk hier de tarieven voor een zorghotelstudio.

Restaurant

De kwaliteit van het restaurant, de services en de zorgdiensten van ECR Domaine Cauberg is zeer hoog. De accommodatie kan concurreren met de betere hotels in de regio. Het viersterren zorghotel is een uitstekende keuze voor tijdelijk verblijf, bijvoorbeeld als zorg gewenst is tijdens een vakantie, of gedurende een periode van herstel of revalidatie.

Panoramakamer

Vanuit de panoramakamer met open haard heeft u een geweldig uitzicht op de eeuwenoude ruïne van kasteel Valkenburg. Het sfeervolle stadscentrum bevindt zich op loopafstand van het voormalige kloostergebouw van ECR Domaine Cauberg. Het terras aan de voorzijde kijkt uit op de Lourdesgrot.

Arrangementen

ECR Domaine Cauberg in Valkenburg aan de Geul is een uitgelezen locatie om helend te recreëren of voor een heerlijke (korte) vakantie.  Er zijn verschillende leuke activiteiten en de evenementen in de omgeving te doen. Maak gebruik van één van de arrangementen en geniet nóg meer van uw verblijf in Zuid-Limburg.

Ook worden er regelmatig concerten georganiseerd in samenwerking met Stichting Muziek in Huis. Kijk hier voor de actuele concertagenda.

Kenmerken:

  • toplocatie op de Cauberg
  • natuurrijke omgeving
  • recreatieve mogelijkheden

ecr-domaine-cauberg (3)  ecr-domaine-cauberg (1)ecr-domaine-cauberg (2)

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Cauberg 19, 6301 BT Valkenburg

GPS:

50.8618069, 5.827899300000013

Telephone:
Email:
Contact Owner