Het complex bestaat nu nog uit 82 appartementen. De renovatie is in voorbereiding. Mensen kunnen er nu al permanent wonen en na de renovatie ook tijdelijk verblijven bijvoorbeeld voor herstel na een operatie of voor revalidatie.

Indeling

Er zijn zowel twee- als driekamerappartementen. Op eigen terrein kan men een garagebox op parkeerplaats huren.

Alarmering

Om aan de toenemende behoefte aan zorg voor de bewoners tegemoet te komen is er een 24 uur alarmservice aanwezig.

Omgeving

ECR De Statenhof ligt in een rustige wijk met een goede infrastructuur met uitvalswegen naar de A4 en de A44. Ook met het openbaar vervoer is het complex goed bereikbaar. Leiden is een authentieke Hollandse stad met een rijke traditie. Het is ook een echte studentenstad, beroemd om de oudste universiteit van Nederland en om zijn bruisende oude binnenstad.

Wonen of verblijven met of zonder zorg

In ECR De Statenhof kan men straks ook levensloopbestendig wonen of verblijven. Zowel mensen met als zonder zorgindicatie zijn welkom. Dit kunnen alleenstaanden zijn of samenlevingsverbanden ongeacht de leeftijd en ongeacht de aanwezige of toekomste zorgvraag. Er is altijd voldoende zorg aanwezig.

Als u geïnteresseerd bent in een appartement of zorghotelstudio dan kunt u contact opnemen met het Centraal Bureau in Schalkwijk, telefoon (088) 328 0328.

 Kenmerken:

  • eigen garagebox of parkeerplaats
  • goed bereikbaar met het openbaar vervoer
  • authentieke Hollandse stad

ecr-de-statenhof

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Bachstraat 590 2324 HD, Leiden

GPS:

52.1409903, 4.4767325000000255

Telephone:
Email:
Contact Owner