In de omgeving van ECR De Keizershof vindt u openbaar vervoer, een stadspark en een winkelcentrum. In de woonzorgvoorziening woont u letterlijk op hoog niveau in een stedelijke, levendige omgeving.

ECR De Keizershof heeft 80 appartementen (twee en drie kamers) en 15 zorghotelstudio’s voor tijdelijk verblijf. De meeste appartementen van ECR De Keizershof zijn in 2010 gerenoveerd.

Indeling

De appartementen hebben een lichte en ruime woon/eetkamer, een slaapkamer en een luxe badkamer met een wasmachineaansluiting. Standaard zijn verder een aparte keuken en een balkon.

Maaltijden

Een professioneel horecateam verzorgt dagelijks verse maaltijden in het restaurant. Familie en vrienden zijn welkom om met de bewoners à la carte te eten. Ontbijt, lunch en diner kunnen ook in het eigen appartement geserveerd worden.

Activiteiten

De moderne recreatieruimtes zijn multifunctioneel en geschikt voor vergaderingen, activiteiten, bijeenkomsten en familieaangelegenheden. Meer informatie over prijzen en catering vindt u in de banquetingmap. Er zijn ook verschillende leuke activiteiten en de evenementen in de stad of de omgeving te doen.

Kenmerken:

  • appartementen met balkon
  • goed bereikbaar met auto en OV
  • uitgebreid servicepakket
  • 24-uurs zorg

 

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Van Vollenhovenlaan 451, 3527 JK Utrecht

GPS:

52.0754505, 5.096682800000053

Telephone:
Contact Owner