CR Boldershof ligt in de historische binnenstad van Amersfoort. De accommodatie heeft 26 appartementen, waarvan een aantal voor twee personen. ECR Boldershof heeft 7 zorghotelstudio’s voor tijdelijk verblijf.

Voorzieningen

De appartementen in deze woonzorgvoorziening zijn deels gestoffeerd. Standaard hebben de appartementen de volgende voorzieningen: een aangepaste douche/toiletruimte, een kitchenette met elektrische kookplaat, een koelkast met vriesvak, vitrage, rails voor overgordijnen, elektrisch bedienbare zonneschermen en een brandmelder. Elk appartement heeft een aansluiting voor telefoon en het kabelnet.

Bekijk hier de tarieven voor een zorghotelstudio.

Diner

’s Avonds kunt u gebruik maken van het diner in grandcafé/restaurant ‘De Hof’ van ECR Boldershof. De professionele koks bereiden de maaltijden dagelijks vers. Het restaurant kent een kleine kaart en een wijnkaart.

Terras

Het terras van ECR Boldershof nodigt uit om heerlijk buiten te zitten bij mooi weer. U kunt hier in alle rust genieten met een hapje en een drankje.

Amersfoort

ECR Boldershof ligt in de binnenstad van Amersfoort tussen eeuwenoude panden, op loopafstand van de sfeervolle stadsgrachten. Amersfoort heeft een gezellig stadshart met levendige pleinen, terrasjes en restaurantjes. Er zijn ook verschillende leuke activiteiten en de evenementen in de omgeving te doen.

Kenmerken:

  • in de historische binnenstad
  • Grand Café/restaurant
  • roomservice
  • tuin met gezellige zitjes
  • activiteiten

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Boldershof 2-4 3811 GL Amersfoort

GPS:

52.15891120000001, 5.388811099999998

Telephone:
Email:
Contact Owner