De Pupiter

De Pupiter ligt in het hartje van de Vlaamse Ardennen, op de top van de Oude Kwaremont in het dorpje Kwaremont, een deelgemeente van Kluisbergen. Het uitzicht en de locatie behoren tot de aantrekkelijkste in Vlaanderen.

Kenmerken

Het vakantieverblijf telt 17 tweepersoonskamers. In ons restaurant, met zicht op de Scheldevallei, wordt u culinair verwend. De bar en de orangerie geven uit op een prachtige tuin met een gezellige petanquebaan voor zonnige dagen.

Al de kamers bij De Pupiter zijn ruim en luxueus ingericht en hebben flatscreen-tv, draadloze internetverbinding, safe en minibar. De gezellige kamers zijn toegankelijk voor personen met een beperking. Badkamer en toilet zijn aangepast, gangen en deuren zijn breed en doorgangen drempelloos. Een ruime personenlift brengt u van het gelijkvloerse naar de verdieping.

Alle kamers hebben grote ramen met zicht op het heuvellandschap en de tuin. In het sfeervolle restaurant kunt u  ontbijten, lunchen en dineren. Met dagverse producten, kunde en creativiteit tovert de kok de heerlijkste gerechten op uw bord.
U kan ook gebruik maken van room-servicedienst om in alle rust op uw eigen kamer te eten.

Zorg

De Pupiter is in de eerste plaats een vakantieverblijf waar gepaste service en assistentie op maat worden aangeboden. U kunt er met een gerust hart inchecken. Een medisch, paramedisch en verpleegkundig team is beschikbaar volgens de met u gemaakte afspraken. Dringende hulp is steeds stand-by. In geval van urgentie is een noodknop binnen handbereik. U kunt gebruik maken van ons zorgaanbod zonder dat u het gevoel krijgt in een verpleeginstelling te verblijven. Zo ervaart u voor honderd procent het comfort van een echt hotel.

Voor meer informatie of het maken van een reservering ga naar www.depupiter.be

Verblijvene met Zorg - De Pupiter Verblijvene met Zorg - De Pupiter 1 Verblijvene met Zorg - De Pupiter 2 Verblijvene met Zorg - De Pupiter 3 Verblijvene met Zorg - De Pupiter 4 Verblijvene met Zorg - De Pupiter 5 Verblijvene met Zorg - De Pupiter 6

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Keuzelingstraat 8-10, 9690 Kluisbergen

GPS:

50.77663, 3.527085599999964

Telephone:
Contact Owner