Hotel De Palatijn in Alkmaar is een vier sterrenhotel dat luxe faciliteiten verbindt aan een uniek pakket aan verblijfsmogelijkheden.

Het hotel is gevestigd in een modern pand dat van alle gemakken is voorzien. Dichtbij het Alkmaars stadscentrum is het hotel de uitgelezen plek om te ontspannen. De 57 één- en tweepersoons kamers zijn ruim van opzet en compleet ingericht.

In de sauna of beautysalon kunt u heerlijk ontspannen van een enerverende dag. Maar wanneer u nog wat werk wilt verzetten, kunt u met de laptop in een rustige omgeving het internet op via het draadloze netwerk.

Hotel De Palatijn ligt op loopafstand van het stadscentrum van Alkmaar. Het strand van Egmond en de bossen van Bergen zijn eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer of met de fiets. Bovendien ligt Amsterdam maar een half uur met de trein van Alkmaar vandaan.

Van alle gemakken voorzien
Het hotel is van alle gemakken voorzien en op maat ingericht voor onze gasten. Er staat op ieder moment van de dag een zorgteam van Zorgbedrijf N-H bestaande uit verpleegkundigen en fysiotherapeuten van de Maatschap voor Fysiotherapie voor u klaar. Deskundige en ervaren medewerkers leveren op indicatie zorg, waarbij uw zorgvraag en wensen centraal staan. Indien nodig, kunt u een afspraak maken met de huisarts of een alternatieve geneeskundige.

Revalidatie en herstellen
Zorghotel De Palatijn is de geschikte en comfortabele plek om te revalideren en te herstellen na een ziekenhuisopname. Bij uw terugkeer naar huis kunnen de medewerkers van het zorgteam van Zorgberdijf N-H u ondersteunen. Zorghotel De Palatijn biedt respijtzorg en kan een aantal taken van de mantelzorg overnemen.

Of wilt u gewoon een aantal dagen er tussenuit en heeft u een aangepaste omgeving nodig? De Palatijn is hier volledig voor geschikt.

Voor meer informatie kijk op www.depalatijn.nl

terras-de-palatijn zorgteam zorghotel_palatijn_022 zorghotel_palatijn_020 zorghotel_palatijn_005

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Dillenburgstraat 1 1814 JV Alkmaar

GPS:

52.6212856, 4.7454225999999835

Telephone:
Contact Owner