Op een schitterende locatie aan de straatweg in Rotterdam Hillegersberg, vindt u in het voormalig meisjes internaat Vredestein; woonzorgvoorziening Berghse Haven.

In het  pand zijn 18 zorgappartementen gerealiseerd. De appartementen zijn verdeeld over de begane grond en eerste etage. Ieder appartement heeft een eigen badgelegenheid met douche, toilet en wastafel. Tevens zijn de appartementen voorzien van een kitchenette met koelkast, personenalarmering, cai- en telefoonaansluiting. Alle appartementen zijn te bereiken met een ruime lift.

Op de begane grond van de woonvoorziening is een ruime woonkamer gesitueerd aan de binnentuin. In de woon- en eetkamer worden diverse activiteiten georganiseerd. Daarnaast is het een gezellige plek om elkaar te ontmoeten. In de eetkamer zullen de broodmaaltijden en het diner aangeboden worden. Heeft u meer behoefte om in uw appartement te eten, dan kan dit ook. De maaltijd voorziening geschiedt vanuit onze eigen keuken.

Indeling
Alle appartementen zijn verschillend van indeling. Ieder appartement is voorzien van een kitchenette met een koelkast waar u zonodig zelf een kopje thee of koffie kunt zetten. De appartementen worden ongestoffeerd opgeleverd, zodat u naar eigen keus en smaak de stoffering kunt bepalen.

Dienstverlening
Om uw persoonlijke levensstijl zolang mogelijk te behouden bieden wij u een aantal gemaksdiensten aan.
De volgende gemaksdiensten worden u o.a. aangeboden:

  • Maaltijdvoorziening drie maal per dag.
  • Koffie, thee, diverse frisdranken en sappen.
  • Wassen, drogen en strijken van kleding en beddengoed.

De dienstverlening omvat een groter aantal diensten. In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag hoe uitgebreid de dienstverlening is.

Zorg
Een volledig pakket aan zorg zal u aangeboden worden; van persoonlijke zorg tot intensieve verpleging. Als uw behoefte aan zorg toeneemt, kunnen wij u in uw eigen appartement blijven verzorgen, mits dit medisch verantwoord is.

Voor meer informatie kijk op www.berghsehaven.org.

Berghse Haven - Verblijven met Zorg Berghse Haven - Verblijven met Zorg 4 Berghse Haven - Verblijven met Zorg 3 Berghse Haven - Verblijven met Zorg 2

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Straatweg 280 3054 AP Rotterdam

GPS:

51.9546517, 4.493592499999977

Telephone:
Contact Owner