Basis van onze zorgvisie is onze missie om u te ondersteunen bij uw zorgvraag, waarbij u zoveel mogelijk zelf de regie voert. Voor het zorghotel betekent dit dat u in een aangename omgeving zorgeloos kunt herstellen op uw wijze en met onze steun om aangesterkt ons huis weer te verlaten en uw leven in uw eigen vertrouwde omgeving verder te leven. Of wellicht bent u tijdelijk in ons zorghotel om degene die voor u zorgt te ontlasten, zodat de zorg aan u mogelijk blijft. Ook als deze langere tijd nodig is.

Wij helpen daar graag bij en wensen u een goed verblijf in ons huis.

De hotelkamers 
In het zorghotel zijn één- en tweepersoonskamers beschikbaar. Hierdoor is het mogelijk dat uw partner u kan vergezellen in ons zorghotel.

De kamers zijn luxe ingericht met tv en internet, en zijn geschikt voor niet-mobiele gasten. Er is een ruime, luxe ingerichte badkamer die van alle gemakken is voorzien.

Verpleging en verzorging 
In het zorghotel is 24 uursalarmering aanwezig en 24 uur per dag zijn er verzorgenden en verpleegkundigen in huis. Tijdens uw verblijf in ons zorghotel krijgt u een vast aanspreekpunt uit het zorgteam toegewezen. Hij of zij coördineert de zorg die u nodig heeft en is de intermediair naar de zorgverleners in het behandelteam, zoals bijvoorbeeld de huisarts. Zo wordt de zorg die aan u wordt geleverd onderling goed afgestemd.

Ons zorghotel beschikt over een paramedisch team en de modernste revalidatie-apparatuur. Onze fysiotherapeuten, logopediste en ergotherapeut kunnen u desgewenst ondersteunen bij uw herstel.

Eten en drinken
Eten en drinken is beleven en heeft een belangrijke sociale functie. Bij het Bartholomeus Gasthuis zien wij eten en drinken als een onmisbare bijdrage aan uw gezondheid en welbevinden. Wij koken zoveel mogelijk vers van het land en laten ons leiden door hetgeen de natuur ons te bieden heeft. Dit uitgangspunt is de basis voor onze keuken.

Brasserie Zunte
U kunt alleen, of met vrienden en familie, tussen 10.00 – 20.30 uur in Brasserie Zunte terecht. De brasserie biedt gelegenheid om andere mensen te ontmoeten en er kan gebruik worden gemaakt van het internetcafé of de leestafel. Kinderen en kleinkinderen zijn van harte welkom; een speelhoek, computers en speeltoestellen in de tuin zorgen ervoor dat het ook voor jonge en oudere kinderen aantrekkelijk is om naar opa of oma te gaan.

Faciliteiten
Alle faciliteiten in het huis staan tot uw beschikking, waardoor er voldoende afwisseling en aanspraak is tijdens uw verblijf. U kunt deelnemen aan bewegingsprogramma’s en kosteloos deelnemen aan de activiteiten die worden georganiseerd. In huis is een wellness met o.a. een kapsalon, schoonheidssalon, massagesalon, pedicure en nagelstudio.

img00000368 img00000216 img00000409

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Lange Smeestraat 40, 3511 PZ Utrecht

GPS:

52.0854636, 5.11961139999994

Telephone:
Contact Owner